Analiza slika mozga dobivenih računalnom tomografijom : magistarski rad - Ćosić, Dubravko (D. Ćosić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: digitalna obrada slike, računalna tomografija, tehnike grupiranja, ekspertni sustavi, algoritmi označavanja