Analiza međunarodne signalizacijske mreže s gledišta raspoloživosti telekomunikacijskih usluga : magistarski rad - Sandri, Roberto (R. Sandri ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: signalizacija zajedničkim kanalom SS No7, raspoloživost, mjerenja, planiranje, performanse mreže