Komunikacijski i transakcijski aspekti informacijskog sustava za rad u stvarnom vremenu : magistarski rad - Havaš, Ladislav (L. Havaš ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: banka, dijagram entiteti-veze, dijagram hijerarhije funkcija, dijagram toka podataka, excelerator CASE, informacijski sustav, informix, metodologija korisnik-poslužitelj, relacijski model podataka, transakcija