Elektronička sonda za selektivnu transezofagelnu elektrostimulaciju srca : magistarski rad - Kršić, Igor (I. Kršić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: transezofagealna stimulacija srca, selektivna stimulacija, ezofagealna sonda, kutna elektroda, faktor potiskivanja, kut usmjerenosti, QRS kompleks