Formalni postupci provjere signalizacijskih protokola : magistarski rad - Krajnović, Siniša; Lovrek, Ignac (Zagreb : S. Krajnović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: formalne metode, signalizacijski protokoli, specifikacija i provjera signalizacijskih protokola, telekomunikacijski programski jezici
Keywords: formal methods, signalling protocols, specification and verification of signalling protocols, telecommunication programming languages
Bibliografija str. 98-102.