Formalni postupci provjere signalizacijskih protokola : magistarski rad - Krajnović, Siniša (S. Krajnović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: formalne metode, signalizacijski protokoli, specifikacija i provjera signalizacijskih protokola, telekomunikacijski programski jezici