Metoda za ocjenu nesigurnosti proračuna prijelaznih pojava u nuklearnim elektranama : doktorska disertacija - Debrecin, Nenad; Feretić, Danilo (Zagreb : N. Debrecin ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: nuklearna elektrana, kvar, prijelazno stanje, sigurnosna analiza, matematički model, računalni program, nodalizacija, testno postrojenje, preslika-testovi, točnost, nesigurnost
Key words: nuclear power plant, accident, transient, safety analysis, mathematical model, computer code, nodalization, test facility, counterpart tests, accuracy, uncertainty
Bibliografija str. 171-176.