Sustav za učenje metode konačnih elemenata : magistarski rad - Šupić, Haris (H. Šupić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: računalom podržano učenje, vizualno učenje, multimedija, interakcija, metoda konačnih elemenata