Raspoloživost periodički obnavljanih sustava vođenja brodskih procesa : doktorska disertacija - Kraš, Antun (A. Kraš ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: funkcije vođenja procesa, sustav vođenja procesa, redundancija, redundantan sustav, otkazna tolerantnost, otkazno tolerantan sustav, obnovljivost, obnovljiv sustav, korektivno obnavljanje, periodičko obnavljanje, trenutačna raspoloživost, intervalna raspoloživost, nehomogen vremenski kontinuirani Markovljev proces, učestalost otkaza, učestalost obnove