Mogućnosti primjene računala u objedinjavanju različitih faza projektiranja električnig stroja : magistarski rad - Padovan, Ivo (L. Padovan ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: projektiranje podržano računalom, električni stroj, konstrukcija, prostorni model, moment tromosti, dokumentacija