Prilog povećanju kakvoće usluge u distribuiranom poslovnom komutacijskom sustavu : doktorska disertacija - Jevtić, Dragan (D. Jevtić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: kakvoća usluge, mjerenje prometa, neuspješnost poziva, međudjelovanje svojstava, rekurentna neuronska mreža, višeslojni perceptron